DE CE NOI?

OFERIM SOLUTII
COMPLETE


Soluțiile oferite clienților noștri sunt adaptate cerințelor individuale ale acestora. Fie ca este o casă de vacanță, un complex comercial sau o instituție de stat, specialiștii noștri au soluția potrivită pentru dumneavoastră. Analiza cerințelor este facută gratuit în maximum 48h de la data cererii de ofertă


DE 11 ANI
FĂRĂ INCIDENTE


Datorită grijii pe care o avem atât în selecționarea personalului de pază și prin atenția cu care ascultăm clienții și răspundem cerințelor specifice. Motivarea și menținerea personalului este o mărturie în plus a calității managementului nostru. Ca în orice domeniu, progresul este constant. Firma noastră vă asigură că suntem la curent cu ultimele noutăți din domeniu din punct de vedere tehnic, material și uman pentru a înlătura orice pericole la adresa familiei sau afacerii dumneavoastră.


GARANTIILE
NOASTRE


În cazul unui incident la un obiectiv monitorizat de către firma noastră, daunele materiale sunt suportate de către noi!

Avem cea mai bună garanție pentru echipamente din industria noastră.

Nu vă vom lăsa niciodată fără echipamentul de securitate chiar dacă aparatura are un defect tehnic sau este vandalizată. O înlocuim pe loc pe toată durata reparației.

Echipele de intervenție rapidă se află doar la câteva minute de dvs.

EVOLUTIE STABILA


SOS SECURITY reprezintă şi va reprezenta întotdeauna o etichetă a siguranţei corect transpusă în realitate, este şi va fi emblema vizuală a unui brand creat să performeze.CERTIFICARI


 

 

 

Open chat
Powered by