MONITORIZARE ȘI INTERVENȚIE RAPIDĂ


CONSULTANȚĂ
PE SERVICII DE PAZĂ


Specialiștii companiei, pe baza experienței acumulate și a pregătirii în domeniu, pot efectua evaluarea nevoilor de securitate, studii de fezabilitate și note de fundamentare privind dimensionarea serviciilor de securitate și eficientizarea lor, pentru a fi în concordanță cu nevoile clienților și cerintele legii.


Cere Oferta

MONITORIZARE
& INTERVENȚIE RAPIDĂ


Compania oferă servicii de dispecerizare, monitorizare centrală și zonală și de intervenție antiinfracțională operativă. Procedurile de monitorizare și intervenție se stabilesc concret pentru fiecare sediu și eveniment în parte, în funcție de localizarea acestuia, dispunerea în zona, căile de acces existente, spațiile din imediata vecinatate, factori de risc.


Personalul este echipat cu uniforma specifică, cu însemnele SOS SECURITY și este dotat cu autovehicule performante, aparatură de comunicație precum și cu armament și mijloace de autoaparare moderne.


Echipajele care lucrează în activitatea de intervenție sunt selecționate, testate și pregătite special pentru rezolvarea tuturor tipurilor de situații și evenimente Servicii de securitate pentru evenimente;


Cere Oferta
Open chat
Powered by